Classic Blog without Sidebar

Sveikiname su Šv. Kalėdomis ir linkime gerų Naujųjų metų!
Norime padėkoti savo darbuotojams, klientams ir partneriams už dar vienus sėkmingus metus. Nors 2020-ieji negailėjo iššūkių, šiemet įgyvendinome daugybę nuostabių projektų ir sutikome begalę savo srities profesionalų. Esame dėkingi išlaikę gražius santykius su ilgalaikiais tiekėjais ir partneriais, bei džiaugiamės kiekviena nauja draugyste, kuriai nebaisios jokios pandemijos. Linkime jums visiems jaukių šv. Kalėdų ir kad ateinantys 2021-ieji nestokotų naujų idėjų ir įkvepiančių darbų! …
„Baltic Master“ darbo laikas karantino metu nuo gruodžio 16 d.
Pranešame, kad Lietuvoje sugriežtinus karantiną, koreguojame „Baltic Master“ filialų veiklą. Nuo 2020 m. gruodžio 16 d. iki 2021 m. sausio 31 d. visos „Baltic Master“ mažmenos parduotuvės klientus aptarnaus TIK telefonu ir el. paštu – mielai atsakome į visus klausimus, konsultuojame ir patariame tik nuotoliniu būdu. Taip pat mažmenos parduotuvėse galima atsiimti paruoštus užsakymus: klientai privalo dėvėti apsaugines veido kaukes, laikytis saugaus atstumo ir neviršyti 15 min. kontakto trukmės. Saugokime vieni ir kitus! „Baltic Master“ mažmenos parduotuvių kontaktai: VILNIUS Kareivių …
Dabar geriausias metas svajoti apie savo Food Truck!
Per 27 metus planavome ir montavome profesionalias virtuves įvairiose vietose – restoranuose, kavinėse, kepyklose, picerijose, kebabinėse ir verslo centruose –, tad pasiūlyti profesionalią įrangą virtuvei ant ratų nebuvo didelis iššūkis. Su dideliu malonumu prisijungėme prie „move by Carlsen Baltic“ idėjos ir džiaugiamės galėdami pristatyti bendrą darbo vaisių – maisto vagonėlį su profesionalia virtuvės įranga. Mobilumas, lankstumas ir gebėjimas būti arčiau klientų yra vis didesnį pagreitį įgaunančios tendencijos, kurios aktualios ir HoReCa srities verslui. Tad „Food truck“ yra puikus rinkodaros įrankis, …
Susipažinkite – naujoji maisto ruošimo sistema „iVario Pro“
Profesionalios maisto ruošimo įrangos gamintoja „Rational“ pristatė naują sistemą „iVario Pro“, kuri pasižymi sumaniomis funkcijomis ir naudoja 40 proc. mažiau energijos, nei įprasti paverčiami virimo katilai. Lyginant su ankstesne „VarioCookingCenter“, naujoji sistema skrudina 20 proc. efektyviau, o naudojant priežiūros nereikalaujantį gaminimą su slėgiu maistas paruošiamas 35 proc. greičiau. Išmanioji energijos valdymo sistema „iVarioBoost“ užtikrina tikslią, jautriai reguliuojamą temperatūrą katilo dugne. Naudojant „iZoneControl“, katilo dugną galima padalinti net į keturias zonas, kas leidžia gaminti skirtingus maisto produktus vienu metu, naudojant skirtingas temperatūras ir gaminimo laiką. Be to, …
Apdovanoti konkurso „Išmaniojo miesto“ kūrėjai
Birželio 5 d. įvyko iškilminga, jau šeštus metus vykstančio nacionalinio projekto „Išmanusis miestas“ apdovanojimų ceremonija, kurioje, kaip projekto partneris, dalyvavo ir „Baltic Master“. Šiemet projektas „Išmanusis miestas“ sutraukė 38 komandas iš Lietuvos universitetų ir aukštųjų mokyklų bei profesionalių studijų, kurios siūlė miestų bei miestelių augimo ir plėtros idėjas septynioms Lietuvos regionų savivaldybėms: Klaipėdos, Mažeikių, Biržų, Joniškio, Šilutės, Jonavos ir Utenos rajono. „Džiaugiamės suteikta galimybe palaikyti talentingus Lietuvos kūrėjus, kurie keičia Lietuvos regionų teritorijas, projektuoja naujus statinius, kuria naujus miesto traukos …
„Rational“ pristato naują konvekcinę garų krosnelę „iCombi Classic“
Tvirta, galinga ir efektyvi – taip galima pristatyti naująją „Rational“ konvekcinę garų krosnelę „iCombi Classic“. Aukšta maisto ruošimo kokybė už prieinamą kainą visiems, žinantiems savo verslo sritį. „iCombi Classic“ siūlo iki 100 progamuojamų individualių gaminimo programų, su kuriomis lengva pasiekti norimą rezultatą, kurį galėsite atkartoti dar ir dar kartą. „iCombi Classic“ konvekcinė garų krosnelė užtikrina geresnį sausinimą, norint paruošti traškią plutelę išlaikant sultingą patiekalo vidų, o didesnis ventiliatorių kiekis padeda geriau paskirstyti karštą orą darbinėje kameroje. Taip pat krosnelėje veikia …
Naujas standartas profesionaliai virtuvei – „iCombi Pro“
Kad ir kokie iššūkiai kiltų viešojo maitinimo srityje, „Rational“ turi paprastą atsakymą jiems – išmanumas. Dėka keturių išmanių funkcijų, pasaulio rinkos lyderė sukūrė naują maisto ruošimo sistemą „iCombi Pro“, kuri sujungia 50 proc. didesnį našumą, 10 proc. trumpesnį gaminimo laiką ir 10 proc. mažesnį energijos suvartojimą, lyginant su ankstesniu modeliu, tuo pačiu išlaikant nepriekaištingą ruošiamo maisto kokybę, nepriklausomai nuo gaminamo kiekio. Su „iCombi Pro“ turėsite dar daugiau lankstumo virtuvėje: sistema užtikrina laiko ir energijos atžvilgiu optimizuotą maisto ruošimą bei leidžia …
„Rational“ pratęsia 2 metų garantiją savo klientams
Profesionalios karšto maisto ruošimo įrangos gamintoja „Rational“ remia savo klientus šiuo gana permainingu ir daug iššūkių reikalaujančiu laikotarpiu. Kompanija pratęsia anksčiau suteiktą 2 metų garantiją papildomais 3 mėnesiais visiems „SelfCookingCenter“, „CombiMaster Plus“, „CombiMaster“ ir „VarioCookingCenter“ naudojantiems klientams, kuriems garantijos baigiasi šių metų kovo – gegužės periodu. Rytų Europos Vyr. Pardavimų direktorius Tino Bergholz informuoja, kad garantijos pratęsimas įvyks automatiškai ir bus visiškai nemokamas, tad klientams, kuriems per artimiausias savaites baigiasi garantija, nereikia jaudintis dėl išlaidų. „Mums svarbu parodyti, kad esame …
Laikas įsigyti oro kondicionierių!
Jei vasaromis Jūsų namus ar biurą alina karščiai, pavasaris yra tinkamas laikas įsigyti oro kondicionierių. „Baltic Master“ kondicionavimo įrangos specialistai pataria, į ką būtina atsižvelgti renkantis oro kondicionierių. Nuo ko pradėti? Pirmiausia reikėtų atsakyti į klausimą, ko tikimės iš oro kondicionieriaus – vėsinimo ir/ar šildymo. Taip pat svarbu, kokioje patalpoje norite montuoti kondicionierių, norimas kondicionieriaus triukšmo lygis. Kondicionieriaus galingumas parenkamas pagal patalpos plotą – paprastai 1 kW galios užtenka 10 kvadratinių metrų plotui. Jei gyvenate daugiabutyje ir norite montuoti išorinį …
ES direktyva skatina imtis pokyčių šaldymo ir kondicionavimo rinkoje
Nuo 2020 m. sausio 1 d. Europos Sąjungoje sugriežtinti reikalavimai mažinti freono dujų (šaldymo agento R404) naudojimą šaldymo ir oro kondicionavimo įrangoje, panašu, kol kas Lietuvoje įgyvendinami patyliukais. Šaldymo specialistai ragina įmones atidžiau rinktis komercinę šaldymo įrangą ir nelikti abejingas aplinkosaugai. Griežtėjantys draudimai Ilgą laiką freono junginiai buvo naudojami įvairioje kondicionavimo ir šaldymo įrangoje, tačiau mokslininkams įvertinus, kad toks didžiulis šios substancijos naudojimas kenkia ozono sluoksniui, imtasi priemonių – 1987 m. pasirašytas tarptautinis protokolas dėl medžiagų, naikinančių ozono sluoksnį, dar …
Sveikinimai Šv. Velykų proga
Šilčiausi sveikinimai klientams, kolegoms ir partneriams Šv. Velykų proga! Warmest greetings to our Customers, Colleagues and Partners – Happy Easter to You and Your family! Baltic Master …
Apsauginiai veido skydai: kviečiame įsigyti!
Kartu mes esame stipresni! Džiaugiamės galėdami pagelbėti UAB „Penkiese“ ir prisidėti prie apsauginių veido skydų gamybos. Unikalios konstrukcijos, itin patogūs apsauginiai veido skydai buvo sukurti konsultuojantis su medikais. Šie skydai yra skirti naudoti kartu su respiratoriumi kaip papildoma apsauga nuo skysčių intensyvių ir nesterilių procedūrų metu. Skydo naudojimo metu sukuriama papildoma atitvara tarp kliento/paciento ir darbuotojo. Apsauginio veido skydo privalumai: Skydas yra tinkamas naudoti kartu su akiniais, nuo kaktos iki skydelio atstumas siekia net 60mm; Dėl savo konstrukcijos jis yra stabilus, tinkamas …
Apsauginės organinio stiklo sienelės prekybos vietose
„Baltic Master“ siūlo apsaugines organinio stiklo sieneles prekybos vietoms. Aktualu parduotuvėms ir ofisams, kurie priima klientus, ir nori sumažinti tiesioginio kontakto grėsmę koronaviruso pandemijos metu. Kreipkitės į Nestandartinių baldų skyriaus vadovę Danguolę Martinkienę: tel. nr. +370 615 25 971, el. p. danguole.martinkiene@balticmaster.lt Taip pat organinio stiklo sieneles galite užsakyti E-Gastro.lt: Organinio stiklo pertvaros 4 mm (3 variantai) Organinio stiklo pertvaros 3 mm (3 variantai) …
„Baltic Master“ darbo laikas karantino metu
Pranešame, kad Lietuvoje įvedus karantiną, koreguojame „Baltic Master“ filialų veiklą. Nuo kovo 16 d. iki kovo 30 d. visos „Baltic Master“ mažmenos parduotuvės klientus aptarnaus TIK telefonu ir el. paštu – mielai atsakome į visus klausimus, konsultuojame ir patariame tik nuotoliniu būdu. „Baltic Master“ mažmenos parduotuvių kontaktai: Kareivių g. 7A, Vilnius +370 5 2472 727 marius.lazickas@balticmaster.lt Veiverių g. 134, Kaunas +370 3 7291 588 kaunas@balticmaster.lt Mainų g. 5, Klaipėda +370 4 6341 222 klaipeda@balticmaster.lt Įmonių g. 21, Panevėžys + 370 …
Kviečiame į RATIONAL mokymus Klaipėdoje ir Vilniuje
Kviečiame registruotis į RATIONAL SelfCookingCenter Live mokymus, kuriuos kovo mėnesį ves profesionali virtuvės šefė Kadri Tarn (Estija). Mokymų metu bus pristatytos modernios maisto ruošimo technologijos, sprendžiančios kasdienius virtuvės šefų iššūkius. RATIONAL – vienas pirmaujančių konvekcinių garo krosnių gamintojas, pritaikantis inovatyviausias technologijas maisto ruošimo įrangos industrijoje. RATIONAL SelfCookingCenter leidžia vieno mygtuko paspaudimu gaminti skirtingus patiekalus: kepti, grilinti, garinti, vakuumuoti su „sous-vide“, blanširuoti, gaminti per naktį ir t.t. Renginio metu sužinosite, kaip RATIONAL SelfCookingCenter padeda pasiekti puikių rezultatų, vienu metu gaminant skirtingus …
„Baltic Master“ nestandartinių baldų projektavimas ir gamyba atitinka ISO standartus
Džiaugiamės dar vienu pasiekimu – 2020 m. sausį „Baltic Master“ nestandartinių baldų gamybos vadybos sistema buvo įvertinta ir sertifikuota šiais ISO sertifikatais: 14001:2015, 45001:2018 ir 9001:2015. ISO 14001:2015 (aplinkos vadybos) sertifikatas pažymi, kad „Baltic Master“ geba planuoti ir kontroliuoti savo poveikį aplinkai tiek gamybos, tiek prekių platinimo procese. Įmonės požiūris į aplinką atsispindi renkantis ir naudojant žaliavas, energijos šaltinius, taikant technologijas, tvarkant išmetamąsias ir kitas gamybos atliekas, renkantis komunikacijos sprendimus, transportuojant ir platinant gaminamą produkciją. ISO 9001:2015 (kokybės vadybos sistemų) …
LR Seime įvyko projekto “Išmanus miestas” atidarymas
„Baltic Master“ ir šiemet prisijungė prie projekto “Išmanusis miestas VI”. Lapkričio 29 d. LR Seime vykusiame projekto atidarymo renginyje komercijos direktorė Rimantė Rupšlaukienė projekto dalyviams, savivaldybėms ir rėmėjams pristatė „Baltic Master“ veiklą. Džiaugiamės, kad „Baltic Master“ turės galimybę savo žiniomis ir kompetencija prisidėti prie savivaldybėms ypač reikalingų plėtros projektų kūrimo, kurie, tikimės, ne tik kurs patogesnę aplinką gyventi, bet ir pritrauks verslo investicijas, reikalingas išmanių idėjų įgyvendinimui. Kasmet vykstančio projekto organizatoriai siekia suburti tarpdisciplinines architektūros, inžinerijos, statybos, urbanistikos, kraštovaizdžio architektūros, …
RATIONAL SelfCookingCenter Live! seminaras su Kadri Tarn
2019 m. lapkričio 13 d. “Baltic Master” demonstracinėje virtuvėje vyko mokymai “RATIONAL SelfCookingCenter Live!” Susirinkę virtuvės profesionalai po seminaro pasidžiaugė: “Pagaliau sužinojome, kaip konvekcinė garo krosnis realiai gali palengvinti sunkų kasdienį virėjo darbą!” Dėkojame seminaro dalyviams ir visuomet besišypsančiai RATIONAL AG pardavimų vadovei Kadri Tarn, pasiruošusiai atsakyti į visus klausimus. “Baltic Master” HoReCa komanda kartu su “Rational” specialistais visuomet pasirengę pademonstruoti dar didesnes galimybes su “Rational” įranga virtuvėse Vilniuje ir Klaipėdoje. Dėl individualių įrangos įsigijimo ir naudojimo konsultacijų galima susisiekti …
Rational SelfCooking Center seminaras
Vasario 13 dieną vyko seminaras atnaujintoje „Baltic Master“ virtuvėje. Seminaro metu buvo pristatyta „Rational“ Self Cooking Center konvekcinės krosnies galimybės. „Rational“ – viena iš pirmaujančių pasaulyje konvekcinių krosnių gamintoja. Konvekcinės krosnys išsiskiria savo kokybė ir patvarumu. Seminarą vedė Janis Ašaks (Rational gamintojo atstovas) ir Evaldas Žaliukas (Baltic Master virtuvės šefas). Renginio metu buvo parodytos įrangos galimybės, jos pritaikymas gamyboje, buvo išbandytos naujos gamybos tendencijos. …
Baltic Master paramos misija
Daryti gerus darbus galime kiekvienas! BALTIC MASTER darbuotojai su paramos misija nuvyko į Panevėžio ir Alytaus miestų socialines įstaigas – Algimanto Bandzos socialinės paslaugos namus, Panevėžio labdaros draugija „Atjauta“, Lietuvos agentūra „SOS vaikai“, VŠĮ Šv. Juozapo globos namus, Alytaus suaugusiųjų ir jaunimo mokyklą. Organizacijų pagrindinis tikslas – gerinti šeimų, vaikų, senyvo amžiaus asmenų – gyvenimo kokybę. Organizacijos pagalba, į sudėtinga situacija atsidūrusius asmenis – aprengia, pamaitina, tenkina visus reikiamus gyvybinius poreikius ir padeda integruotis į visuomenę. UAB „BALTIC MASTER“ socialinėms …
Su Tarptautine virėjo diena!
Su Tarptautine virėjo diena! Šįkart ne mes lankėme darželius tarptautinės virėjo dienos proga, o pakvietėme “Karalienės Mortos mokyklos” ir Vilniaus “Žiburio” pradinės mokyklos mokinius išbandyti „Baltic Master“ mokomąją virtuvę Vilniuje. „Baltic Master“ virtuvės šefas Evaldas Žaliukas supažindino vaikus su virėjo profesija ir darbu virtuvėje. O mokiniai vardino savo mėgstamus patiekalus, gelbėjo virtuvės šefui verdant kakavą, gaminant sausainius, kepant kruasanus ir ragaujant moliūgų kokteilius. Dėkojame kantriems auklėtojams ir lauksime sugrįžtant būsimųjų šefų! …
Lietuvos Gastronomijos forumas 2019
2019 m. spalio 15-16 dienomis “Litexpo” parodų rūmuose Vilniuje vyko didžiausias šių metų renginys virtuvės šefams ir kitiems virtuvės profesionalams. „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintų pasaulio restoranų atstovai pristatė gastronomijos naujienas ir inovacijas, o specialistai mėgavosi geriausių Lietuvos ir pasaulio šefų praktinėmis demonstracijomis. „Baltic Master“ kartu su virtuvės įrangos ir įrankių gamintoju „Hendi“ forumo lankytojams pristatė mėsos brandinimo spintas GRAFEN SuperDry. Įspūdinga brandintos jautienos prezentacija ir grilio patiekalai džiugino stendo lankytojų akis ir skonio receptorius. Dėkojame bendrai „Hendi“ komandai, atvykusiai iš Lenkijos …
VIRŠŲ